Blogul lui Teo

Am dat aparatul digital înapoi

by on Jul.18, 2008, under Diverse, Media

După ce m-am lăudat că mi-am luat aparat digital pe vechiul blog, acum o să mă laud că l-am dat înapoi. Am fost mulţumit de el, mai ales la început, zoom mare, poze bune, însă spre sfârşit s-a văzut ca nu e calitatea unui Canon.

În primul rând mi s-a rupt capacul de la baterii, nu de tot dar stătea crăpat pe o parte unde se rupseseră nişte cleme în care se prindea când îl închideai. Dar nu numai de asta m-am supărat eu, ca până la urma urmei, poate o fi fost şi vina mea…dar azi când m-am uitat mai atent la el, avea şi un fir mai mare de praf, cam ca o scamă mai subţire. Nu mi se pare normal să poată intra praf între lentile, şi un fir aşa mare. Aşa că m-am hotărât să îmi iau alt aparat, unul mai ”profesional”, adică un Canon Powershot S IS. Acum nu prea ştiu care dintre S3 sau S5. S3-ul e mai vechi, mai micuţ un pic, dar nu are suport pentru bliţ separat şi are display-ul de 2”, S5 -ul are display-ul mai mare, e mai mare şi mai pătrăţos, e ultimul model, dar are aceeaş lentilă şi senzor ca S3-ul şi totuşi face poze la 8 megapixeli. De unde pot trage concluzia că totul stă în soft, deci pozele sunt compresate în alt mod.

Cu S3-ul mai e o problema, şi anume că nu se prea mai găseşte. Aşa că până la urmă cred că o să îmi iau S5-ul. Aş fi putut să îl comand azi, dar dacă marţi sau miercuri o să plec, cred că o să îl iau de pe drum, de la Stockholm.

:,

3 Comments for this entry

 • Lastexit

  Cum adica l-ai dat inapoi? unde? la magazin? si ti l-a luat inapoi? Ca am mai auzit eu niste povesti din astea de la unii care stau in Suedia.
  La noi iti dadeau cu el in cap chiar daca era stricat din fabrica :)

 • Teo

  pur si simplu m-am dus cu el la magazin, cu chitanta si i-am aratat casierei ce are stricat si i-am zis ca vreau altul si a zis ca nu mai au, dar ca pot sa il las inapoi. si gata. Am completat nume si adresa pe o alta chitanta si mi-a dat banii.
  La fel am facut si cu un mp3 player. L-am cumparata prin noiembrie, am venit cu el in tara astă iarna si la intarcere i s-au stricat 2 butoane. Asa ca m-am dus cu el inapoi si mi l-au schimbat. Aici ai un an garantie cu chitanta. Si mie inca imi e cam greu sa ma obisnuiesc…

 • Lastexit

  pai asa e mishto

Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Warning: stristr() [function.stristr]: Empty delimiter in /home4/bugyboy/public_html/teo13/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 2093