Blogul lui Teo

CNA-ul e prost şi comunist

by on Nov.21, 2008, under Cand mi-a bubuit mintea, De ale mele, Media, Stiri

De ce spun asta? Păi pentru că aşa e. Defapt nu e CNA-ul prost ci cei care-l conduc. Uite de ce m-am legat de CNA. Zilele trecute a apărut, pe Antena 1 şi 3, un noul clip legat de alegeri asemănător celui de la alegerile locale. Noul clip se numeşte Alege cu grijă şi are aceeaşi protagonişti ca şi clipul precedent, Alegeţi stăpânii cu grijă, despre care am scris un articol aici.

Ideea e că nici unul dintre clipuri nu le-a plăcut comuniştilor de la CNA, difuzarea primului clip a fost intersiza în timpul emisiunilor electorale de atunci, mai apoi însă Consiliul s-a răzgândit zicând că clipul poate fi difuzat numai în timpul emisiunilor electorale.

Noul clip, Alege cu grijă a fost şi el interzis şi se poate difuza doar seara târziu.

Ideea care e, nici unul dintre clipuri nu are scene de violenţă, sex sau alte activităţi interzise minorilor, cu toate aste comuniştilor de la Consiliul Naţional al Audiovizualului nu le-a convenit clipul pentru că arată adevărul şi cum populaţia nu are voie să vadă adevărul aşa cum e, atunci cei de la CNA, ca nişte comunişti ce sunt, au hotărât să cenzureze libertatea de exprimare a celui care a creat respectivul clip.

Mie unul îmi place clipul şi chiar cred că reflectă realitatea din România. Şi cel vechi mi s-a părut interesant.

Abia aştept să mă cenzureze CNA-ul şi pe mine dacă poate :)

Clipurile le puteţi vedea aici:

Alege cu grijă

Alege-ţi stăpânii cu grijă

:, , , ,

1 Comment for this entry

  • Neuronos

    CNA face si lucruri bune, iar atunci cand se ORDONA o anumita conduita are doua optiuni : ori se conformeaza ori se impotriveste si e dat afara. Cum NOI nu vom face nimic in plus decat GARGARA pentru a sprijini pe CEI CARE LUPTA pentru a aduce adevarul la scena, iar painea nu se poate cumpara pe gagara, gasesc scuzabila cenzura pana la un anumit punct. Testul http://www.politicalcompass.org/test spune ca sunt usor comunist-autoritar. Cu respect.

Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Warning: stristr() [function.stristr]: Empty delimiter in /home4/bugyboy/public_html/teo13/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 2093