Blogul lui Teo

O pagina de chat…

by on Nov.17, 2008, under Hai sa ma laud

După cum puteţi vedea, am mai adaugat o pagina în lista de pagini din meniu. Noua pagina se numeşte Chat şi este o pagină specială pentru chat.

Tot ce trebuie să faceţi e să daţi un click pe pagina respectivă, aşteptaţi să se încarce frameul special pentru chat, vă alegeţi un nick oarecare, scrieţi ce vreţi voi la parolă (în cazul în care  v-aţi înregistrat nickul înainte, atunci vă treceţi parola pe care aţi ales-o la înregistrarea nick-ului) şi începeţi să chat-uiţi cu cine e online acolo. Deocamdată nu prea cred că o să fie lume multă… dar sper să ne strângem la o taină când aveţi timp.
Trebuie să mai spun că ceea ce scrieţi pe chat nu se salvează nicăieri şi se poate vedea numai de către cei care sunt online atunci când scrieţi. Dacă vreţi să lăsaţi vre un mesaj sau să scrieţi ceva care sa rămână, folosiţi ori comentariile, ori chatbox-ul (shoutbox-ul) din dreapta.

Chatul este oferit de pagina mibbit.com, canalul #teoblog, de pe serverul celor de la mibbit (irc.mibbit.com) se poate accesa şi cu un client de IRC (gen mIRC).

Vreţi şi voi chat pe blog, luaţi de pe mibbit.com/widget.html codul, iar pe wiki.mibbit.com/index.php/Create_Your_Own_Channel citiţi cum să înregistraţi un canal.

:, , , ,

Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Warning: stristr() [function.stristr]: Empty delimiter in /home4/bugyboy/public_html/teo13/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 2093