Blogul lui Teo

Lea..h…hmm-hmm… leapşa

by on Jan.14, 2009, under De ale mele, De zi cu zi

Astăzi cum mai citeam eu prin Google reader, am primit o leapşa cu poze de la Leah.

În ce constă această leapşa?

1. Păi trebuie sa ma duc în al 4-lea folder din folderul meu de poze. Eu am pozele pe D: într-un director numit forate creativ ”Poze”. Al 4-lea folder din poze se numeşte ”07.02-05 – Killebom” şi conţine poze de astă vară de la ziele oraşului Sölvesborg.

2. Apoi ar trebui să iau a 4-a poză din folderul respectiv. Numai ca în folderul ”07.02-05 – Killebom” sunt alte 5 subfoldere. Aşa că am ales a 4-a poză din primul subfolder numit: ”07.02 – Onsdag”.

Aste e poza:

Killebom2008

3. Să explic poza. E făcută pe la mine prin oraş (Sölvesborg), într-o miercuri de iulie. Nu este totuşi oricare zi de miercuri, ci ziua în care a început sărbătoarea Killebom (despre care am scris) din 2008. În poza puteţi vedea o parte din târgul specific începutului zilelor oraşului, dar şi cum orăşelul e plin de animaţie, o privelişte destul de rară pe la mine prin oraş unde deobiei e pustiu.

4. Să dau leapşa mai departe…

Pai eu aleg 4 persoane din blogroll (de unde le-oi scoate ca eu nu am le fel de multi prieteni ca Leah…?):

Lastexit, Cretzu/Kathya03, Iulia (Hazlii) şi…. Mircea Badea (de parcă ar citii blogul meu), atunci să zicem Anda din Suedia.

Hai, să vă vad cu ce vă prezentaţi…

:,

2 Comments for this entry

Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Warning: stristr() [function.stristr]: Empty delimiter in /home4/bugyboy/public_html/teo13/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 2093