Blogul lui Teo

Nu am mai scris de mult timp…

by on Mar.01, 2009, under De ale mele, De zi cu zi

E adevarat… am luat o blogopauza.. nu am mai scris din ianuarie. Defapt nu a fost doar o pauza de la blogareala, ci o pauza de la mai multe lucruri.

Treaba e ca nu am prea mai avut nici timp si nici chef de blog (ideea e ca daca vrei cu adevarat, iti faci timp de blog). Dar fiind destul de ocupat si cu facultatea (o sa scriu alta data despre cum merge treaba cu bazele de date si PHP-ul) fiecare bucatica de timp liber am incercat sa mi-o petrec altfel decat in fata monitorului…

Prin ianuarie am fost cu adevarat lipsit de orice chef de a face ceva, nu stiu de ce (defapt cred ca stiu), oricum am fost foarte apatic si fara pofta de a face ceva anume.

Dupa care, in februarie, mi-am mai revenit. Vreo 2 saptamani am tot fost la chefuri: vreo 3 aniversari dintre care unele cu avanpremeiera (adica o seara mai lunga in ziua respectiva dupa care petrecerea de sambata), am fugit de vreo cateva ori si la un schi (am descoperit o partie la 20 km de mine, va voi povesti mai pe larg in alta postare.. am si poze).

Acum zapada s-a cam dus, chefurile s-au terminat, dar incep iar sa am de invatat/facut “teme”, o sa vina si niste examene…, ma descurc eu cu ele.

Asta seara o sa incep prin a lua o pauza de la invatat. O sa vad un film.

Apropos de film, am vazut The Reader, filmul cu care a luat Kate Winslet oscarul anul asta, iar azi am vazut Slumdog Millionaire, filmul care a castigat oscarul anul asta. O sa vad, poate va spun si despre ele in alta postare. A si am vazut si eu in sfarsit Transporter 3, care mi-a placut. E clar trebuie sa imi dedic o postare filmelor vazute in ultima vreme. Deh asa e cand ai de invatat, mai vezi un film, mai un schi, mai un chef si dupaia te plangi ca nu ai timp….

:, , , ,

2 Comments for this entry

Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Warning: stristr() [function.stristr]: Empty delimiter in /home4/bugyboy/public_html/teo13/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 2093